Fragt og betaling

Overvejer du os som leverandør? Vi har indrettet os med en lang række muligheder for fleksibel bestilling og levering, for at gøre det så nemt som muligt for dig at bestille dagens fisk.

 

Bestilling
Om du ønsker at afgive bestilling på telefon eller mail er vi klar, og rådgiver gerne både i forhold til auktionens fisk og bestillingsvarer. Vi kan skaffe det meste - du behøver bare at spørge.

  

Fragt

Vi fragter din bestilling enten med egne kølebiler (primært Nord og Midtjylland), som ses på kortet) eller med et af de mange erfarne fragtfirmaer, vi samarbejder med. Vi leverer dag-til-dag i hele landet, og du vælger ofte selv om du ønsker at afhente hos fragtfirmaets nærmeste kontor eller ønsker bestillingen leveret til døren.

På Sjælland har vi også en meget morgenfrisk transportør, der kan bringe varer ud tidligt.

 

 

 

RUTEPLAN - HVORNÅR ER VI HVOR? klik på linket   Her kører vi 

 

 

 

Leverandørservice

Vil du være sikker på, at betalingen når frem til tiden? Slip for besværet med fakturaen, vær sikker på, at regningen bliver betalt til tiden og tilmeld din virksomhed til Leverandørservice. Der er ingen omkostninger forbundet med selvbetalingen, regningen betales altid på sidste rettidige betalingsdag og du har stadig kontrol over betalingerne, og kan afvise, hvis det bliver nødvendigt. Kontakt os med din virksomheds kontonr. og CVR-nummer, så sørger vi for tilmeldingen.